Aliens !

Gepubliceerd op 14 februari 2022 om 11:04

Jahoor, ik heb corona!

 

Ik wilde er eigenlijk niet over beginnen in mijn blog. Ik ben het zelf helemaal zat, die coronapraat. Maar helaas heb ik deze week geen andere keuze. Om het wat aangenamer te maken, zal ik het vanaf nu benoemen als…de aliens 👽

 

Afgelopen dinsdag was ik thuis aan het werk, mijn eerste werkdag van de week. Ik had al een paar dagen een hoestje en voelde mij steeds wat slechter. Ik nam mij voor om het werk snel af te hebben, zodat ik even een paar uurtjes verlof op kon nemen om te rusten.

 

Begin van de middag zat ik met een plastic plaatje met 2 rode strepen erop in mijn hand. Mijn vermoeden bevestigd, de aliens zijn mijn lichaam binnengedrongen. Bah, dit nieuws kwam toch wel even aan bij mij. Het is nog maar 6 maanden geleden dat ik een alien invasie heb meegemaakt, waarbij mijn moeder en broer in het ziekenhuis zijn terechtgekomen, en waarbij helaas mijn vader is overleden.

 

Je snapt dat ik dit nieuws even moest verwerken. Er zat niks anders op dan mij over te geven, en hopen dat de aliens snel weer zouden vertrekken. Ik heb dan ook het grootste deel van de week in bed doorgebracht. Veel geslapen en de rust gepakt die mijn lichaam nodig had.

 

Gelukkig kon mijn gezinnetje gewoon hun dingen doen, naar school en naar werk. Van mijn kleine mannetje kreeg ik een plantje, die hij vol trots aan mij presenteerde.

 

Na een paar dagen voelde ik mij wel wat beter, dus ik dacht dat de was doen een goed idee was. Helaas kreeg ik daarna veel pijn op mijn borst. Een soort stekende pijn ter hoogte van mijn borstbeen, en ook de keelpijn werd steeds erger. Dus toch maar weer plat gegaan.

 

De aliens zijn nog niet vertrokken, maar ze zijn volgens mij wel klaar met de grootste expeditie door mijn lichaam, en bezig zich terug te trekken. Ik hoop vooral dat de schade achteraf meevalt, en ik weer snel mijn dagelijkse dingen kan hervatten.

 

Ondertussen probeer ik na te denken over wat ik nou eigenlijk wil gaan doen. Ik bedoel dus welke veranderingen ik wil doorvoeren in mijn leven, zodat ik meer dingen doe waar ik energie van krijg. Welke passie(s) wil ik oppakken, en welke bijdrage kan ik leveren aan de wereld. Er spelen verschillende gedachten door mijn hoofd, maar telkens zie ik direct overal beren op de weg. Wil ik dat echt? Kan ik het wel? Wat moet ik daarvoor doen, en wat als ik ergens aan begin, en het toch niet zie zitten? Het is enorm frustrerend om overal aan te twijfelen.

 

Wat zou het toch handig zijn geweest als je bij je geboorte een handboek had meegekregen, waarin staat wat je levensdoel is. Zo Jennifer, jij bent hier om die en die reden, succes met het volbrengen van je missie. Haha terwijl ik dit schrijf, denk ik meteen O, dat is een goed idee voor een boek! Zo zit ik vol ideeën, maar ergens stagneert de uitvoering.

 

Ik weet zeker dat het mij gaat lukken om mijn doelen te bereiken. Ik moet ze alleen eerst helder krijgen. Nu eerst beter worden, en de aliens terugsturen naar waar ze vandaan zijn gekomen, dit lichaam is van mij, wegwezen!

 

Zijn er dingen waarover jij meer zou willen lezen? Of heb je vragen voor mij, laat het weten in een reactie onder deze post, of mail mij op info@shadowsbloghut.com.

Vond je dit een leuk blog? Deel hem met je omgeving via de knoppen onderaan deze pagina.

Liefs Jennifer A.K.A. Shadow

Reactie plaatsen

Reacties

Gracita Hussain
2 jaar geleden

Aliens beter dan Corona ja !