Onrust

Gepubliceerd op 21 februari 2022 om 21:54

Deze week stond in het teken van de volle maan en diverse stormen.

 

Vlak voor de volle maan weet ik nog dat ik tegen mijn man zei “ ik ben benieuwd of de kinderen slapen”. En die nacht lag onze dochter bij ons in bed, de nacht daarop onze zoon. Ze zijn wat dat betreft net als hun moeder. Vooral door de stormen was ik zelf de hele week ook erg onrustig. Ik was nog niet aan het werk, en deed thuis niet veel meer dan Netflix kijken, en een beetje doelloos door het huis scharrelen.

 

Vandaag hadden we voor beide kinderen een gesprekje op school. Ze doen het super goed. Had ik al gezegd hoe leuk ze zijn? Ja dat zeggen alle moeders van hun eigen kroost. Maar echt, de mijne zijn goed gelukt hoor! Ze zijn alle twee heel sociaal, en doen de dingen die ze doen met grote passie. Onze dochter is lekker bezig met lezen, en soms leest ze haar broertje voor bij het naar bed gaan. Ook is ze altijd al erg creatief geweest, en heeft ze deze week onze portretten getekend. Super trots ben ik op ze, en ze groeien zo hard.

 

Over groeien gesproken. Ik ben mij aan het oriënteren voor een opleiding. Een opleiding waarvan ik denk dat het wel eens heel erg bij mij zou kunnen passen. Ik heb al wat informatie en proeflessen aangevraagd, en ik lees websites van mensen die reeds dit beroep uitoefenen. Binnenkort ga ik maar eens in gesprek met mijn werkgever, want ik was eigenlijk op weg om een loopbaan adviestraject te gaan volgen, waarvan ik nu denk dat het niet de juiste stap is voor mij.

 

Ik heb ook besloten dat ik nog een jaar door ga met mijn coach. Ze heeft al veel positieve invloed gehad op mijn leven. Ik voel dat ik hiermee nog niet klaar ben, en dat ze mij kan begeleiden in mijn volgende stap. Binnenkort mag ik drie keer naar Middelburg om met haar te mogen werken, daar kijk ik echt naar uit.

 

Afgelopen weekend heb ik voor het eerst in lange tijd weer eens lekker gelezen. Meestal ben ik daar te moe voor, of vind simpelweg niet de tijd om er lekker in te komen. Wat was dat fijn! Ik kan echt genieten van een paar uur verdwijnen in een andere wereld. De rust en blijheid die ik ervaar van alleen al het kijken naar mijn goed gevulde boekenkast is al heerlijk.

 

 

Toch blijft het kriebelen om ooit zelf wat exemplaren op die planken te kunnen zetten. Boeken die ik helemaal zelf heb geschreven, en die door anderen gelezen worden. Het is de ultieme droom. En echt, het ontbreekt mij niet aan inspiratie. Het uitwerken blijft tot nu toe het grote struikelblok. Ik heb op mijn laptop twee schrijf cursussen staan. Deze heb ik nu toegevoegd aan mijn favorieten pagina, samen met dit blog. Het word tijd om hier ook meer aandacht en energie naar toe te sturen. Tijd voor mij om mijn dromen waar te gaan maken!

 

Juist nu, met de lente om de hoek, voel ik de behoefte om te ontwaken en te bloeien. Ik kan niet wachten op wat beter weer, zodat ik mijn fysieke bloghut een schoonmaakbeurt kan geven. De tuin kan voorzien van verse planten en bloemen. Heerlijk aan mijn doelen kan gaan werken vanuit deze plek!

 

Zijn er dingen waarover jij meer zou willen lezen? Of heb je vragen voor mij, laat het weten in een reactie onder deze post, of mail mij op info@shadowsbloghut.com.

Vond je dit een leuk blog? Deel hem met je omgeving via de knoppen onderaan deze pagina.

Liefs Jennifer A.K.A. Shadow

Reactie plaatsen

Reacties

Els Segaar
2 jaar geleden

Leuk om te lezen Jennifer, dat je weer wat beter in je vel lijkt te komen. Naar het voorjaar kijken we allemaal toch uit. Weer eens wat zon. Benieuwd wat dit jaar ons (jullie en ons) gaat brengen. In ieder geval goede plannen.

Gracita Hussain
2 jaar geleden

Leuk dat grote zus haar broer voorleest. Ze zijn idd goed gelukt 😂