Altijd iets te doen

Gepubliceerd op 2 mei 2022 om 16:50

Laatst zag ik een filmpje voorbij komen.

Het filmpje was van iemand die een miniatuur kast maakte, vol met allerlei decor zoals, papieren scrollen, glazen bol, sterrenkijker, boeken, plantjes, schedel, noem maar op.

 

Ik vond het zo cool, maar ik heb daar echt de fantasie niet voor om zelf te bedenken. Dus ik, wel geïnspireerd heb een miniatuur bouw pakket gekocht van een tuinhuis. Wat een gepriegel zeg! Maar heel leuk om te doen. Denk dat het nog wel voor vele maanden knutselwerk oplevert, want alleen dat plantje koste al een halve dag...

De afgelopen periode heb ik een aantal leuke dingen mogen doen. Mijn eerste concert in jaren! Samen met mijn vriendinnetje op woensdag avond naar Den Haag, om 2 uurtjes te stuiteren op Dubioza Kolektiv! Het was  ouderwets gezellig en heel erg leuk. De week erna mocht ik met een vriend naar de Ziggodome om weer heerlijk mee te zingen met de liedjes van Bastille! Ook heb ik lekker Sushi gegeten met een lieve vriendin, en samen een wandeling gemaakt door de gelukkig dichte winkelstraten, want we kwamen een mega boekwinkel tegen waar we gegarandeerd te veel geld hadden uitgegeven!

 

Verder ben ik vooral lekker thuis, aan het werk, of met mijn plantjes in de weer. Alvast voor mijn verjaardag heb ik een oppottafel gekocht, waar ik helemaal verliefd op ben. Ik hoef dus nu niet meer op de grond of op mijn aanrecht in de keuken met aarde te spelen. Inmiddels zijn de tuin en de bloghut gevuld, en in huis de nodige stekjes te vinden.

Ook met de kinderen zijn weer de nodige avonturen beleefd. De laatste dagen voor de meivakantie waren erg druk met schoolfotograaf, koningsspelen (waarbij beide kinderen om dezelfde tijd op een andere locatie werden verwacht) lekker handig! En toen kreeg de jongste nog even waterpokken mee voor tijdens de vakantie. Gelukkig viel het allemaal mee, en had hij er niet heel erg veel last van. Maar mama had er toch stress van. 

 

Met mijn dochter ben ik lekker een dagje op pad geweest. Eerst gingen we samen naar de bioscoop “de piraten van hiernaast, de ninja’s aan de overkant” met natuurlijk popcorn en ander lekkers. Daarna even de stad in, om spontaan thuis te komen met gaatjes is haar oren!

Inmiddels is het alweer Mei, en dat betekend feestjes! Over een paar dagen is het kleine mannetje jarig, en nog geen week later ben ik zelf aan de beurt. Ook mag ik eindelijk samen met mijn man naar een 90’s feest op het strand, waarna we heerlijk in een hotel vlakbij mogen logeren. Kortom weer een drukke periode voor de boeg.

 

Tussen alle rumoer, werk en huishouden door probeer ik af en toe lekker in de zon te zitten met een goed boek. Of anders zit ik op de bank met een kopje koffie en steek ik de kaarsjes aan.

 

Zijn er dingen waarover jij meer zou willen lezen? Of heb je vragen voor mij, laat het weten in een reactie onder deze post, of mail mij op info@shadowsbloghut.com.

Vond je dit een leuk blog? Deel hem met je omgeving via de knoppen onderaan deze pagina.

Liefs Jennifer A.K.A. Shadow

Reactie plaatsen

Reacties

Urrol
2 jaar geleden

Ben je met zomerreces, het is zo stil...